Reparatii de tinichigerie vopsitorie in baza dosarelor de dauna sau plata client Tinichigerie - Vopsitorie

 

Atelierele de tinichigerie si vopsitorie din cadrul Casa Auto Mecca, cu o dotare completa si conforma cu standardele Hyundai, ne ofera posibilitatea repararii a peste 100 de autoturisme lunar, asigurandu-va de calitatea si promptitudinea lucrarilor efectuate.

O mare surpriza a clientilor nostri este prezenta in service a unui numar ridicat de autoturisme inmatriculate in alte judete, explicatia fiind de altfel foarte simpla: calitatea deosebita a lucrarilor efectuate in atelierele noastre si-a castigat un renume important in mai toate judetele tarii.

Distanta nu reprezinta un obstacol pentru clientul care doreste sa isi repare automobilul fara surprize neplacute.

Lucrari cu grad de dificultate deosebit se pot realiza in cadrul atelierelor, dotarea tehnica permitand atat readucerea in parametrii a caroseriilor foarte grav avariate, utilizand SDV-uri de ultima generatie, dar si vopsirea acestora la standardele de calitate impuse de producatorul autovehiculelor.

Utilizam piese de caroserie si tehnologie de pregatire si vopsire conforme cu exigentele impuse atat de producator, cat si de standardele cele mai avansate in domeniul tinichigeriei si vopsitoriei, totul pentru obtinerea unui grad maxim de satisfactie al clientilor nostri.

Pentru PROGRAMARI va rugam sa ne contactati la:
TELEFON: 0244 515 736